Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul nostru.

Dacă continuați să navigați și să utilizați acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligați de următorii termeni și condiții de utilizare, care împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relația Proiectului de Screening pentru depistarea precoce a hepatitelor B/C/D cu dvs. în ceea ce priveste acest site web. Dacă nu sunteți de acord acești termeni și condiții (sau cu o parte din acestea), vă rugăm să nu folosiți site-ul nostru web.

Termenul „Screening hepatite” sau „SEES” sau „noi” se referă la prezentul site web al cărui sediu social este situat in Romania. Termenul „dumneavoastră” se referă la utilizatorul sau vizualizatorul site-ului nostru web.

Utilizarea acestui site web este supusă următoarelor condiții de utilizare:

  • Conținutul paginilor acestui site web este doar pentru informarea dvs. generala și pentru utilizare in activitati de cercetare sociala. Continutul site-lui poate să se schimbe fără notificare prealabilă.
  • Nici noi, nici terții nu oferim nicio garanție sau acuratețe cu privire la exactitatea, actualitatea, performanța, completitatea sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site web pentru orice scop anume. Recunoaștem că aceste informații și materiale pot conține inexactități sau erori și excludem în mod expres responsabilitatea pentru orice asemenea inexactități sau erori în măsura maximă permisă de lege.
  • Utilizarea de catre dvs. de informații sau materiale de pe acest site se face pe propriul dvs. risc, pentru care nu vom fi responsabili.Este obligatoriu să vă asigurați că orice produs, serviciile sau informație disponibile prin intermediul acestui site web îndeplinesc cerințele dvs. specifice.
  • Acest site web conține materiale care sunt deținute legal de institutiile participante la Proiect sau licențiate de acestea. Termenul “materiale” include, dar nu se limitează la, proiectarea, aspectul, continutul de text, foto sau video, precum și grafica. Reproducerea partiala sau in totalitate este interzisa. Utilizarea neautorizată a acestui site web poate conduce la o cerere de daune și / sau o plangere in justitie pentru incalcarea dreptului de proprietate intelectuala.
  • Din când în când acest site poate include și link-uri către alte site-uri web. Aceste link-uri sunt furnizate pentru confortul dvs. pentru a va oferi o cale simpla catre informații suplimentare. Prezenta acestor link-uri nu înseamnă că noi aprobăm sau dezaprobam continutul acestor site. Nu avem nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web linkate (link-urilor).
  • Utilizarea de către dvs. a acestui site web și orice litigiu care rezultă dintr-o astfel de utilizare a site-ului web se supun legilor din Romania si celor din UE.